Bli registrerad besiktningsman

En utbildning för dig som är godkänd besiktningsman enligt SBR eller certifierad enligt RISE

Arbeten inom dränering och fuktskydd utförs nästan uteslutande av entreprenadföretag. Eftersom de flesta fastighetsägare saknar egen kompetens på området ökar efterfrågan på oberoende besiktningsmän snabbt – dels för felsökning och löpande besiktningar, men också för heltäckande uppdrag från upphandling till slutbesiktning. 

Under många år har vi på Isodrän utbildat konsulter och entreprenörer samt certifierat entreprenörer inom dränering och fuktskydd.
För att möta marknadens behov har vi nu dessutom tagit fram en specialanpassad besiktningsmannautbildning för dig som arbetar eller vill arbeta med den här typen av uppdrag. 
Målet är att sedan bygga upp ett nationellt besiktningsmanna-register på Isodräns hemsida, där fastighetsägare kan hitta rätt kompetens. Ni registreras också i ID06 kompetensdatabasen.

Kursen är till för dig som är en godkänd besiktningsman enligt SBR eller certifierad enligt RISE och är en endagsutbildning som genomförs antingen som en fysisk kurs eller digitalt via Teams. Här kan du läsa mer om kursinnehållet.

För dig som är entreprenör finns vår populära ISOCERT-utbildning. Här hittar du den »

Kontakta oss

Frågor?

Kontakta oss:

Isodrän mängberäkning

Med vårt mängdberäkningsverktyg hjälper vi dig att räkna materialåtgång på ditt byggprojekt.

Beräkna ditt projekt